Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

PowUnity Biketrax GPS Nyomkövető Elektromos Kerékpárhoz - Bosch GEN.4

84.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

Figyelem!!! Ez a típus csak a Bosch Performance Line Gen. 4 ( nem Smart System ) motorokkal kompatibilis, csak azokhoz csatlakoztatható. Jelen termék szerelését, telepítését csak akkreditált Bosch kerékpár szakszerviz végezheti! A szerelést  a Bosch kerékpár szakszerviznek, aláírással, céges bélyegzéssel, és dátumozással kell igazolnia, az átépített pedelec kerékpár garanciafüzetében!

GPS nyomkövető Bosch Performance Line Gen. 4 ( nem Smart System ) motorhoz

A PowUnity BikeTrax Bosch e-bike lopás elleni védelmet kifejezetten Bosch motorral szerelt e-kerékpárokba való beépítésre tervezték. A Bosch GPS Tracker fejlesztése során figyelembe vettük a Bosch e-bike-ok speciális követelményeit és biztonsági igényeit. Így garantált a Bosch e-bike lopás elleni védelem hibamentes és biztonságos működése.


Az E-Bike Bosch GPS Tracker készlet:
- 1x Bosch GPS Tracker beépített SIM-kártyával
- 1x Bosch csatlakozókábel, amely csak a Bosch Performance Line 4.gen. ( nem Smart System ) motorral kompatibilis
- 1x további akkumulátor 1000 mAh kapacitással
- 1x kétoldalas rögzítőszalag a biztonságos GPS Tracker csatlakozáshoz
- 1x megfelelő kábelkötegelő a csatlakozókábel rögzítéséhez
- 1x ingyenes okostelefon-alkalmazás iOS-re és Androidra

Csatlakozási lehetőségek

A BikeTrax Bosch Universal minden Bosch motorral kompatibilis. A nyomkövető a kijelző csatlakoztatására szolgáló csatlakozókábellel szerelhető fel.
A Bosch Generation 4 motorral szerelt e-bike-okhoz a Bosch Generation 4-hez készült BikeTraxot fejlesztették ki, amely az e-bike Powerport csatlakozóján keresztül szerelhető fel.

Kiegészítő akkumulátor

A BikeTrax egy további akkumulátorcsomaggal érkezik, amely energiát biztosít, ha az e-bike akkumulátorát eltávolítják vagy lemerültek. Ez további 14 órát bír, ha az e-bike folyamatos mozgásban van, és további három hétig készenléti állapotban. A segédakkumulátor 2,7 Wh feszültségtartományú, és egy lítium-ion akkumulátorból áll.

PowUnity App BikeTrax

A BikeTrax GPS-adatait a PowUnity App (Android/iOS) segítségével valós időben továbbítja az okostelefonra vagy az asztali alkalmazás bármely más eszközére. Az 1. évben az alkalmazás GPS-adatátalánydíja ingyenes. Ezt követően az adatátvitel 39,90 euróba kerül éves vagy 3,90 euróba havi előfizetés esetén.

Ha az e-biciklit jogosulatlanul mozgatják, a PowUnity alkalmazás mozgási figyelmeztetést és push üzenetet küld a tulajdonosnak. A valós idejű nyomon követés és az alkalmazások figyelmeztetései mellett az alkalmazás további további funkciókat és funkciókat kínál, amelyek alapvetőek az e-bike lopás elleni védelemhez:
Bike Pass: kerékpáros profil minden lényeges információval (e-bike modell, motor stb.) a regisztrált e-bike-ról, beleértve a fényképeket is.
Lopás bejelentés: Kerékpár- és lopási adatok küldése e-mailben a rendőrségnek
Hírfolyam: Érdekes tények az e-bike lopás elleni védelemről

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: PowUnity

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Youtube videók

Hasonló termékek