Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

29ER MTB Kerékpár

Ahogy nevében is szerepel, a mountain bike, azaz hegyi, illetve terepen történő kerékpározásra fejlesztették ki. MTB kategóriában a legnagyobb kerékméret a 29". Vannak akik túlzásnak vélik, viszont tény, hogy a nagy kerékméret miatt remekül lehet vele haladni. És emellett optimálislehetőséget kínál a magasabb felhasználók számára, akik kisebb a kerékméretű bringák között nem találták meg a leginkább hozzájuk illőt... Cube, Dema, Lapierre, KTM, Sprint, Shockblaze, Romet, Kross, Kellys, Gepida, Neuzer, Ferrini, Ghost kerékpár márkák széles választékát tartjuk raktáron! 

Rendezés:

Neuzer márka bemutatás: „Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok!” (Neuzer András)
A magyar Neuzer Kerékpár Kft. – melynek jogelődje 1987-ben alakult meg - Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme és forgalmazója. A saját gyártmányú, Neuzer (régebben Altrix) márkanevű kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt- hegyi, országúti, trekking, verseny, városi, BMX, illetve gyermek- kielégít. A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti. A Neuzer kerékpárok többek közt kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki.Az Esztergomban gyártott évi mintegy 100,000 kerékpár közel 50%-a exportra kerül, az Európai Unió számos országába. A cég kínálatában Altrix márkanéven kerékpáros alkatrész és kiegészítő család is helyet kapott, mely két szintre oszlik: Premium és Basic. A kerékpárok gyártásán kívül a cég a GT és Giant kerékpárok, UVEX, SUN Ringlé, TACX, Michelin, Suntour, Velo, Alligator, Lookin, Polisport, Novatec, és Alhonga termékek kizárólagos magyarországi terjesztőpartnere.