Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Cégünk vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 5 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék kispesti üzletünkben van), és azok további 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)

Amennyiben szükséges, megrendelése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A szállítás a FámaFutárcéggel történik.
Weboldal: https://famafutar.hu/
Csomaginformáció: +36 20/3473107


A köztudatban elfogadottabb a postai kézbesítés, viszont mivel termékeink egy jelentős része meghaladja a postai mérethatárokat, a postai kézbesítés nagyon költséges! A futárszolgálat kézbesítési díja megegyezik a legolcsóbb postai utánvételes kézbesítési díjjal, és MÉRETHATÁRTÓL FÜGGETLEN! Ezért megrendeléseiket teljes körűen futárszolgálattal kézbesítjük.
 

A 100.000 Ft érték feletti kerékpárokat összeszerelve, beállítva kapja meg, melynek plusz költsége nincsen. Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállít(tat)ása a Vásárló feladata.
100.000 Ft alatti kerékpárokat eredeti gyári csomagolásban kapja meg, a kerékpárokat nem szereljük menetkészre. A kerékpár megvásárlásakor választhatja, hogy menetkészen kéri a kerékpárt, ennek díja 5.000 Ft.

 

FIGYELEM! Amennyiben nem kér üzembehelyezést a vásárolt termékre csak abban az esetben érvényes a garancia, ha azt szakszervízben helyezteti üzembe. Az üzembehelyezést a szervíz bejegyzése/bélyegzője igazolja a garancia papíron. Házi üzembehelyezés esetén a garancia nem érvényes.

 

Az kerékpár beüzemelésről készítettük 2 videót, melyeket itt tekinthet meg: Kerékpár beüzemelés üzletünkben és otthon, házhozszállítást követően.
 

A kormányhoz 5-ös, 6-os imbuszkulcs, vagy 12-es, 13-as villáskulcs szükséges, a pedálokat 5-ös, 6-os, 8-as imbuszkulccsal, vagy 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (Right felirat) jobbra tekerje, a bal oldalra a bal oldali pedált (Left felirat) balra tekerje! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. Az első kereket úgy állítsa be abroncsféknél, hogy a féktest a villa előtt legyen (ne a villa, és az alsó vázcső között), tárcsaféknél pedig ugyanazon az oldalon legyen, mint a hátsó keréknél (bal oldal).


A BMX kerékpároknál a pegeket (ugrálókat) is leszereljük, ehhez 15-ös, 17-es, vagy 19-es csőkulcsra lesz szükség.
A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata.

A kerékpárt 1 hónap, vagy kb. 100km után szervizbe kell vinni, mert nyúlni fognak a bowdenek, a csavarok lazulhatnak.

 

A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata. Az ebből eredő károkért a Speed Bike Kft. nem vállal felelősséget. Egyes fitnesz termékeket kizárólag személyes átvétellel tud átvenni!

 

Árak:

Magyarország területén belüli szállítás esetén:

- 1 csomag 100.000 Ft feletti rendelés esetén: INGYENES

- 1 csomag 100.001 Ft alatti rendelés esetén: 3000 Ft

A csomag maximum 40 kg-os lehet.

 

Az ingyenes szállítás kizárólag webshopos rendelés esetén vehető igénybe. Üzletben való fizetés esetén a kerékpárok szállítási költsége: 4500 Ft/kerékpár

 

Előre utalás esetén várja meg kollégánk telefonos jelentkezését!

Számlaszám 
Speed Bike Kft., K&H Bank 10400188-50526575-57881008

 

Áraink csomagonként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

Amennyiben a Vásárló a Speed Bike Kft. által összeállított csomag feladása után mondja vissza megrendelését, a szállítás teljes költsége a Vásárlót terheli!

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Speed Bike Kft-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.