Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bosch Smart System LED Remote Elektromos Kerékpár Távvezérlő / Kezelőegység 2022

38.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

Teljesen csatlakoztatott vezérlőközpont, amelyet élvezetes használni.


FIGYELEM!!! A Bosch Smart System komponensei csak egymással kompatibilisek. A kormányhoz rögzítéshez szükséges adaptert, külön kell megvásárolni.


Optimális olvashatóság

A kevesebb figyelemelvonás és nagyobb biztonság érdekében. A LED távirányítónak köszönhetően minden fontos információ gyorsan és egyszerűen rögzíthető. A LED-ek napfényben is jól láthatók, a kijelző fényereje pedig rugalmasan alkalmazkodik a környezeti fényhez: Ez azt jelenti, hogy az olvashatóság változó fényviszonyok mellett is megmarad, és soha nem vakít el. A kiválasztott lovaglási módot a megfelelő színről is gyorsan felismerheti.


Intelligens kapcsolat, nagyobb rugalmasság, kényelem és biztonság

A LED-es távirányító összeköti az eBike-ot az eBike Flow alkalmazással. Ez lehetővé teszi az összes fontos lovaglási adat előhívását, például az utazás időtartamát vagy a megtett távolságot az okostelefon segítségével, és megoszthatja azokat más felhasználókkal. Lehetőség van a szoftverfrissítések önálló végrehajtására is.


Smart Walk Assist

Még a legmeredekebb ösvényeken is, amikor már nincs lehetőség lovagolni, a Walk Assist segítségével könnyebben tolhatod eBike-odat: Egyszerűen nyomd meg a mínusz gombot, mozgasd az eBike-ot és máris érezni fogod a támogatást. A LED-es távirányító egyben útmutatóként is szolgál, megkönnyítve a kezelést. A Walk Assist különösen hasznos az eMountain kerékpározás során, kihívásokkal teli terepen.


Ergonomikus kezelés

A LED-es távirányító egyénileg állítható az Ön számára, és a tetszetős kialakítás mellett optimális ergonómiával és intuitív kezeléssel is büszkélkedhet. Az ergonomikus „L” kialakításnak köszönhetően a LED-es távirányító a kormányra rögzíthető, így hüvelykujjával tökéletesen elérheti és működtetheti az összes gombot.


Fenntarthatóan mozgásban

Biztonságosabban és fenntarthatóbban érje el úticélját: A LED-es távirányító hosszú élettartamú újratölthető akkumulátora azt jelenti, hogy minden egyes eBike-út során a vezérlőközpontra támaszkodhat. Ha az akkumulátort valaha is ki kell cserélni, akkor azt egy szakkereskedő megrendelheti, mert a következő útvonal már felfedezésre vár.


Csomag tartalma:  Bosch Smart System LED Remote, üzemeltetési és szerelési útmutató FIGYELEM!! A kormány rögzítőadaptert nem tartalmazza.

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: Bosch

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek