Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM MACINA TOUR P510 EASY ENTRY metallic black (white+orange) Unisex Elektromos Trekking Kerékpár 2021

1.154.600 Ft
1.039.140 Ft
Kedvezmény: 10%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt


KTM Macina Tour P510 US - Kettős tesztgyőztes, kiváló ár/teljesítmény aránnyal


A KTM Macina Tour P510 bizonyítja, hogy az e-bike nem feltétlenül a nyers erő fejlesztéséről szól, hanem mindenekelőtt a harmonikus összcsomagról. A Macina Tour P510 sorozatban másodszor lett a nyertes a neves Stiftung Warentest magazinban. És egyértelmű előnnyel a versenytársakkal szemben. Az ítélet egyik döntő tényezője ennek a túra-e-kerékpárnak különösen harmonikus vezetési jellemzői voltak. Például a Bosch Performance Gen3 motorja, amely 65 Nm nyomatékkal valamivel gyengédebben avatkozik be a meghajtási folyamatba, mint a Performance CX. Ez azonban előnyös számos e-motoros számára, akik egyébként sem állandóan úton vannak a hegyekben. A Macina Tour P510 mindent tartalmaz, amire a sokoldalúnak szüksége van: nagy teherbírású Racktime csomagtartó, SKS sárvédők,oldalsó állvány és nappali fényű LED -es világítási rendszer a B&M szakembertől. És általában a KTM is nagy jelentőséget tulajdonít a kényelemnek. Mivel a Suntour NCX-D felfüggesztő villa mellett egy felfüggesztett ülésoszlop és egy szögben állítható szár is megtalálható a fedélzeten.


KTM technológia és Bosch hajtás - a legjobb integráció
A kompakt teljesítményű motor és a leeresztő csőben rejtett PowerTube akkumulátor együttese nemcsak úgy néz ki, mintha egy darab lenne, hanem pozitív hatással van a vezetési jellemzőkre is. Az alacsony súlypont biztosítja a biztonságot. És még akkor is, ha a poggyász meg van töltve, a stabil alumínium keret soha nem érezhető szivacsosnak. A PowerTube akkumulátor átlagos kapacitása 500 wattóra, ami körülbelül 100 kilométeres távolságra elegendő, a kiválasztott támogatástól függően. A kormányon található, könnyen olvasható Bosch Intuvia kijelző tájékoztatást nyújt a töltöttségi szintről, a hatótávolságról és számos egyéb vezetési adatról. A Shimano alkatrészek, például a bevált Deore fogaskerekek és az alacsony karbantartási igényű tárcsafékek zökkenőmentes teljesítményt biztosítanak. A Macina Tour P510 -et három különböző keretformában kínáljuk: gyémántkeretes férfi változatként, nőkkénts változat leeresztett felső csővel (trapéz) és mély belépő szintű modellként (Uniszex).


Főbb jellemzők:

- Univerzális e-trekking kerékpár nagy kényelemmel
- Bosch Performance Gen3 motor
- Erőteljes 500 Wh akkumulátor
- Shimano tárcsafékek és Deore 11 sebességes váltók
- Stabil és kiváló minőségű teljes felszerelés

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: KTM
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ABUS BORDO 6000 [6000/90SH] KERÉKPÁR LAKAT SH TARTÓVAL  - TÖBB SZÍNBEN ABUS BORDO 6000 [6000/90SH] KERÉKPÁR LAKAT SH TARTÓVAL - TÖBB SZÍNBEN
38.990 Ft

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek