Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Giant Trance X Advanced E+ 1 Férfi Elektromos Összteleszkópos MTB Kerékpár 2022

2.593.000 Ft
2.334.000 Ft
Kedvezmény: 10%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A trail kerékpárok új fajtája, amely ötvözi az erőt, a teljesítményt és a kellemes szórakozást. Könnyű kompozit vázának, lágy felfüggesztésének és új motortechnológiájának köszönhetően soha nem akarja, hogy véget érjen az utazás.
- Váz: Advanced-grade composite frame, Advanced-grade rear triangle, Advanced forged composite upper rocker, 140mm Maestro suspension system
- Villa: Fox 36 Live Valve, 150mm travel, 44mm offset, Grip2 damper, Boost 110x15QR, electronic adaptive suspension, e-bike integrated, e-bike integrated
- Váltókarok: Shimano Deore XT
- Hajtómű: Praxis Wavetm 36T Cold Forged 4130 premium steel Praxis e-Cadet+ custom forged crankarm set (Q-factor = 168, XS/S:160, M/L:165, XL:170)
- Szín: Panther Green
Az új SyncDrive Pro motor 85 Nm forgatónyomatékot ad le, így Ön szabadon haladhat úgy, ahogyan szeretné. A kompozit vázkészlet 140 mm-s hátsó felfüggesztéssel (elöl 150 mm-el) és egy flip chippel rendelkezik, amely lehetővé teszi a váz geometriájának beállítását. A felső csövön található RideControl Go egység egyszerű be- és kikapcsolást tesz lehetővé, valamint az energiaellátási módok közötti váltást. Ezenkívül a RideControl Ergo 3 vezérlő a kormány bal vagy jobb oldalára szerelhető.
Az új, 85 Nm-es nyomatékú SyncDrive Pro motor erőteljes pedálozást biztosít még alacsony sebességnél is. Könnyű, merev, magas minőségű kompozit váz, 140 mm-s Maestro hátsó és 150 mm-s első felfüggesztéssel, magabiztos kezelhetőséget és irányítást biztosít durva utakon.
Az új flip chip funkció lehetővé teszi a fejcső és az üléscső dőlésszögének, valamint a kerékpár hasmagasságának módosítását, hogy finomhangolhassa a kezelhetőséget a változó nyomvonal viszonyokhoz és az egyéni vezetési stílushoz. Választhatja az alacsony pozíciót a gyors, agresszív terepen, vagy a magast az XC-orientáltabb versenyzői pozícióhoz.
Az új RideControl Go felső csőbe integrált, többfunkciós be-/kikapcsoló gomb és a RideControl Ergo 3 kormányra szerelhető távvezérlő, amely bármelyik markolatra rögzíthető, felhasználóbarát kezelőszerveket és letisztult kialakítást kínál.

FOX LIVE VALVE

Az Advanced Products Group által az alapoktól kezdve tervezett Live Valve lényegében megváltoztatja a felfüggesztéssel való interakciót. Bemutatjuk a Live Valve-ot, a legfejlettebb, elektronikusan vezérelt felfüggesztési rendszerünket hegyikerékpárokhoz. Az ultragyorsan reagáló érzékelőkkel és a FOX által valaha készített leggyorsabb szeleppel rendelkező Live Valve a terep változása esetén automatikusan beállítja a villát és az ütést.


VEZÉRLŐ
A rendszer mögött a felfüggesztésvezérlő áll, amely másodpercenként ezerszer figyeli a terepet, és mindössze három ezredmásodperc alatt hajtja végre a felfüggesztés beállításait – ez százszor gyorsabb, mint egy szempillantás. A vázon és mindkét keréken stratégiailag elhelyezett érzékelőkkel a Controller a terep adatait dolgozza fel, hogy folyamatosan állítsa a felfüggesztést a maximális hatékonyság és irányítás érdekében, függetlenül attól, hogy mit sodor a nyom.


AKKUMULÁTOR
A Vezérlőre szerelt, speciálisan kialakított lítium-ion akkumulátor a fő felhasználói felület, amely a kerékpáron vagy azon kívül is tölthető (mikro USB). A beállításválasztó gomb segítségével 5 különböző felfüggesztési mód közül választhat. Az akkumulátor élettartama a Live Valve beállításaitól és a tereptől függően változhat. Az átlagos élettartam 16 és 20 óra között van. A legtöbb felhasználó számára ez néhány hét kerékpározást jelent. A töltési idő az áramforrástól függően 1,5 és 2 óra között van. Ha kerékpározás előtt elfelejti feltölteni a rendszert, mindössze 15 percbe telik, hogy elegendő energiát kapjon egy 2 órás használathoz.


KALIBRÁCIÓ
Az érzékelők megfelelő működésének biztosítása érdekében a Live Valve rendszert a kerékpár végső összeszerelésekor kalibrálni kell, de ez bármikor elvégezhető. A rendszert csak egyszer kell kalibrálni, kivéve, ha bármilyen érzékelőt vagy vezérlőt ki kell cserélni, vagy megváltoztatni a villa mozgását. A villán, a hátsó tengelyen és a fővázon található gyorsulásmérő szenzorok leolvassák a kerék bemenetét és a kerékpár dőlésszögét, másodpercenként 1000-szeres sebességgel küldve az információkat a felfüggesztésvezérlőnek. A dőlésérzékelővel felszerelt rendszer képes felismerni, amikor mászik, halad vagy ereszkedik, és testreszabhatja a felfüggesztés beállításait, hogy maximalizálja kerékpárja teljesítményét.


A RENDSZER ÖSSZETETT, DE AMIT MEGSZEREZ, AZ EGYSZERŰ – AZ ÖN MŰKÖDÉSE.
A Bosch és a FOX Advanced Products Group együttműködésében készült; Az E-Live Valve megváltoztatja azt, ahogyan a versenyzők kölcsönhatásba lépnek a felfüggesztésükkel.

EGYSZERŰ
A kezdeti beállítás után az E-Live Valve veszi át az irányítást. Egyszerűen kapcsolja be a kerékpárt és induljon el.

TELJESEN INTEGRÁLT
Az E-Live Valve rendszer a Bosch akkumulátorhoz is csatlakozhat, így csak egy akkumulátor töltésével kell foglalkoznia.

ADAPTÍV
Öt felfüggesztési mód könnyen beállítható menet közben a Bosch Kiox kijelzőn és/vagy az E-Live Valve LINK okostelefon-alkalmazáson keresztül, így mindig tökéletes felfüggesztési beállításokkal rendelkezhet, a tereptől függetlenül.

GYORS
E-Live Valve gyorsabban állítja be a felfüggesztést, mint ahogy az ember reagálni tudna (3 ezredmásodperc) a gördülékenyebb utazás érdekében.

INTELLIGENS
dőlésszög-érzékelés felismeri, hogy a kerékpár emelkedőn, lejtőn vagy lejtőn halad-e, és ennek megfelelően optimalizálja a menetminőséget és a teljesítményt.

EGYÉNI BEÁLLÍTÁS
E-Live Valve több versenyző számára is adaptálható az okostelefon E-Live Valve LINK alkalmazásán keresztül (Bluetooth kapcsolat), így felfüggesztési profilja mindig könnyen elérhető.

BŐVÍTHETŐ
A felhasználók új felfüggesztési dallamokat tölthetnek le az E-Live Valve LINK alkalmazással, hogy tárcsázhassák útjukat, és új terepen is megküzdjenek.


Mi történik, ha az akkumulátor lemerül?
Amikor a rendszer alacsony akkumulátorszintet észlel, nyitott módba lép, és leáll. Folytathatja a kerékpározást, az nyitott módban marad.


A Live Valve vízálló?
Igen, az ésszerűség határain belül. Az olyan dolgok, mint a bicikli mosása, az esőben való kerékpározás vagy a normál tócsák és a kis vízi átkelőhelyek rendben vannak. Nem javasoljuk a teljes víz alá merítést vagy a nagynyomású mosóból való közvetlen vízfújást – mindkettő a tömítéseken túljuthat, és veszélyeztetheti az elektronikus rendszert.

Ki kell kapcsolnom a Live Valve-ot, vagy automatikusan megteszi?
Ha elfelejti kikapcsolni a rendszert, a Live Valve automatikusan kikapcsol, ha 1,5 órán keresztül nem érzékel mozgást. Az akkumulátor töltöttségének megőrzése érdekében azonban a legjobb manuálisan kikapcsolni.


A Live Valve rendszeremben nincsenek gombok az akkumulátoron, hogyan vezérelhetem?
Töltse le a Live Valve alkalmazást, és párosítsa Bluetooth-kompatibilis telefonját a Live Valve rendszerrel, hogy teljes mértékben irányíthassa utazása minden aspektusát.

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: Giant
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
Kapható választék:
Szín::
Méret::
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ABUS BORDO 6000 [6000/90SH] KERÉKPÁR LAKAT SH TARTÓVAL  - TÖBB SZÍNBEN ABUS BORDO 6000 [6000/90SH] KERÉKPÁR LAKAT SH TARTÓVAL - TÖBB SZÍNBEN
38.990 Ft

FOX 36&38 TELESZKÓPOS VILLA INTEGRÁLT SÁRVÉDŐ FOX 36&38 TELESZKÓPOS VILLA INTEGRÁLT SÁRVÉDŐ
11.990 Ft
LAZER JACKAL MIPS Enduró MTB Kerékpár Sisak - Több Színben LAZER JACKAL MIPS Enduró MTB Kerékpár Sisak - Több Színben
78.990 Ft


CUBE PERFORMANCE Enduro MTB Kerékpáros Kesztyű Hosszú Ujjú - Black CUBE PERFORMANCE Enduro MTB Kerékpáros Kesztyű Hosszú Ujjú - Black
14.190 Ft 13.480 Ft

SKS-GERMANY MUDROCKER KERÉKPÁR SÁRVÉDŐ HÁTRA SKS-GERMANY MUDROCKER KERÉKPÁR SÁRVÉDŐ HÁTRA
12.990 Ft
G-FORM E-LINE ENDURO MTB KERÉKPÁROS KÖNYÖKVÉDŐ / PROTEKTOR G-FORM E-LINE ENDURO MTB KERÉKPÁROS KÖNYÖKVÉDŐ / PROTEKTOR
36.990 Ft

G-FORM E-LINE ENDURO MTB E-BIKE Kerékpáros Térdvédő / Protektor G-FORM E-LINE ENDURO MTB E-BIKE Kerékpáros Térdvédő / Protektor
41.990 Ft

XLC Kerékpárállvány Bike 27.5"-29" Kerékpárokhoz VS-F01 XLC Kerékpárállvány Bike 27.5"-29" Kerékpárokhoz VS-F01
16.490 Ft
CUBE ACID FRAMEBAG FULLY PRO 0,5l Összteleszkópos Kerékpár Váztáska CUBE ACID FRAMEBAG FULLY PRO 0,5l Összteleszkópos Kerékpár Váztáska
18.990 Ft

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Paraméterek

Évjárat 2022
Motor SyncDrive Pro, 85Nm, powered by Yamaha
Kezelő RideControl Ergo 3, grip integrated
Kijelző RideControl GO, frame integrated LED displayANT+ Wireless display compatible
Akkumulátor EnergyPak Smart 625, EnergyPak Plus, 250Wh range extender compatible
Méretek S, M, L, XL
Szín Panther Green
Váz Advanced-grade composite frame, Advanced-grade rear triangle, Advanced forged composite upper rocker, 140mm Maestro suspension system
Villa Fox 36 Live Valve, 150mm travel, 44mm offset, Grip2 damper, Boost 110x15QR, electronic adaptive suspension, e-bike integrated, e-bike integrated
Rugóstag Fox Float X Live Valve, 185x52.5mm Trunnion mount, electronic suspension, e-bike integrated
Kormány Giant Contact 35 Trail, 35x780mm
Grips Giant Tactal Pro-E, single lock-on
Stucni Giant Contact SL 35
Nyeregcső Giant Contact Switch, dropper, 30,9mm (S:125, M:150, L/XL:170)
Nyereg Giant Romero, Neutral
Pedálok Flat pedal
Váltókarok Shimano Deore XT
Első váltó MRP HD2 co-moulded chain guide
Hátsó váltó Shimano Deore XT, 12-speed, Shadow+
Fékek Shimano Deore, BR-M6120, 4-piston, hydraulic disc, 203mm
Fékkarok Shimano Deore, BL-MT6100
Fogaskoszorú Shimano HG-M6100, 10-51T, 12-speed
Lánc KMC e.12 Turbo, EcoProteq, e-bike optimized
Hajtómű Praxis Wavetm 36T Cold Forged 4130 premium steel Praxis e-Cadet+ custom forged crankarm set (Q-factor = 168, XS/S:160, M/L:165, XL:170)
Felnik Giant AM 29", Tubeless ready, 30mm inner width
Agyak Shimano Deore XT, Boost, Center-Lock, [F] 110x15 [R] 148x12mm Micro-Spline Drive Body Thru-axle
Küllők Sapim E-Lite [r] Race [f]
Külsők Maxxis Assegai 29x2.6" foldable, Tubeless, EXO, 3c MaxxTerra[F]Maxxis Dissector 29x2.6" Foldable, Tubeless, EXO+, 120tpi 3C [R]
Kiegészítők Tubeless kit (liquid, valves, levers, manual, tool)Inner tube supplied
Világítás Optional:- Giant Recon series e-bike lights available and direct connectable

Hasonló termékek