Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Casco Activ 2 - TÖBB SZÍNBEN

37.190 Ft
35.090 Ft
Kedvezmény: 6%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

Activ 2

A TESZTGYŐZTES modell! Városba és terepre!

A német Stiftung Warentest tesztportál mindenre kiterjedő fejvédő vizsgálatában 2017-ben is egy CASCO fejvédő állhatott a dobogó legfelső fokára az Activ 2 személyében. Megújult és tökéletesített kialakítás, minek köszönhetően még az elődjénél megszokott kiváló kényelmet és funkcionalitást is felülmúlja. A 2017-ben bemutatott Activ 2 a számos nemzetközi elismerésben részesült, többszörös tesztgyőztes Activ-TC modell sportosabb irányba továbbfejlesztett utódja. A számos specializált Casco sisakkal ellentétben az Activ 2 egy többféle kerékpáros stílushoz és felhasználásra tervezett "allrounder" modell, mely a hétköznapi városi közlekedésben vagy akár már könnyebb terepen is megállja a helyét.

Elődjéhez hasonlóan bőséges szellőzőnyílással rendelkezik, valamint megtartotta az olyan jól bevált technikai részleteket, mint a Casco Loc csatolórendszer, a horizontálisan és vertikálisan is személyre szabható Disc Fit Vario méretállító rendszer, vagy a passzív védelmet fokozó, fényvisszaverős MyStyle zsínorok.

Az Activ 2-es modell méltó utódja a számos összehasonlító teszten győztes Activ-TC-nek. A biztonság, a kényelem, a szellőzés, az alacsony tömeg és az elfogadható ár optimális egyensúlyát kínálja. Mindennapos használatra tökéletes választás!

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: Casco
Kapható választék:
Méret:
Szín:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek