Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM LIFE 8 BELT TRAPÉZ Női Trekking Kerékpár 2020

469.000 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A képen, a férfi vázas modell látható.

KTM Life 8 Belt (2020) a KTM új gyártási modellje. A szíjhajtással és a Nexus 8 sebességes sebességváltóval. A defekttűrő gumiabroncsokkal, a háromszögletes alumínium vázzal, a hidraulikus Shimano tárcsafékekkel és levegővel felfüggesztett villával van felszerelve. A KTM Life 8 Belt ideális, nagyon alacsony karbantartási és robusztus trekking kerékpár. Ideális szabadidőben, mindennapi életben, aszfalton, a macskaköveken, erdei- vagy kavicsos úton. KTM Life 8 Belt a legújabb generációs trekking vázzal van felszerelve! A KTM  új fejlesztése középpontjában a speciális fejcső, és egy speciálisan optimalizált Suntour felfüggesztő villa áll. Ez az SLS (Steer Limitation System) elnevezésű innováció.


KTM Life 8 Belt különlegessége határozottan a rendkívül robusztus, tartós és alacsony karbantartási szíjhajtás. A hajtószíj rendkívül erős szénszálakból áll, és még hosszú használat után sem nyúlik meg. Az alacsony kopás jelentősen hosszabb élettartamot eredményez. Tökéletes gyakori kerékpárosoknak, mivel a lánc rendszeres cseréjére nincs szükség. A kopáson kívül a zajmentes mozgás egy másik előnye, valamint a láncolaj hiánya.

A megnövelt fényszóró-helyzet optimalizálja a megvilágítást és biztosítja, hogy a fényszóró gyakorlatilag ne legyen kitéve rezgésnek. KTM Life 8 Belt világítási rendszerejellemzi a Shimano nagyon jó kerékagydinamikája, a nagyon alacsony gördülési ellenállású DH-3D72 és egy B + M LED-es világítási rendszer érzékelővel, amely alkonyatkor automatikusan be- és kikapcsolja a LED első és hátsó lámpáit. Ez a csodálatos, 50 luxos világítási rendszer a KTM Life 8 övvel való esti és éjszakai kirándulásokat is valódi élvezetessé teszi. Az első és a hátsó lámpák állólámpa-funkciója magától értetődik: A sebességváltó és a fék optikailag tökéletesen integrált kábelvezetése mellett, a trekking kerékpárok történetében először, a fénykábel teljesen a keretben és a headseten keresztül van lefektetve.

KTM Life 8 levegővel és olajjal tompított felfüggesztő villával rendelkezik. A mozgását a villán lévő modulon keresztül lehet aktiválni vagy deaktiválni. A rugós nyeregszár biztosítja a kényelmes utazást. Rendkívül tartós és ergonómikus Ergon fogantyúk teszik teljessé a KTM Life 8 kényelmét , így jól közlekedik az aszfalton, de egyenetlen utakon is, kényelmesen és ízületi fájdalmak nélkül.

KTM Life 8 rendelkezik egy erős, de könnyű Racktime csomagtartóval is, a KTM Racktime Universal-lal. A speciális Racktime tartó minden Racktime termékhez kompatibilis (pl. Táskák, kosarak stb.)


Gumiabroncsként a könnyű Schwalbe Marathon Racer-t választották, melynek súlya 495 g. Ez a gumiabroncs a leggyorsabb, HD Speed ​​Guard defektvédelemmel és RoadStar TripleCompound felszereléssel a legjobb kezelhetőségért és hosszú élettartamért. Az oldalsó fényvisszaverő csíkok fokozott biztonságot nyújtanak sötétben, mivel a többi úthasználó jobban érzékeli, amikor fényszóróik fénye eltalálja a kerékpár gumiabroncsát, és visszaverődik.


A robusztus és kevés karbantartású Shimano Nexus sebességváltó-kerékagy biztosítja a gyors váltást. Az agy sebességváltóját a kormányon található kar működteti, amely biztosítja a pontos sebességváltást álló helyzetben vagy menet közben. A kiváló minőségű Shimano MT200 tárcsafékek bármikor garantálják a megbízható és ellenőrzött fékezést, még nedves és rossz időben is.

KTM Life 8 Belt - ideális és mindenekelőtt rendkívül alacsony karbantartási igényű túrakerékpár mindennapi használatra.

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: KTM
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
Kapható választék:
Szín::
Méret::
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-01-24

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek