Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM MACINA KAPOHO 2973 Férfi Elektromos Összteleszkópos Enduró MTB Kerékpár 2021

1.584.600 Ft
1.426.140 Ft
Kedvezmény: 10%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A  KTM  Macina Kapoho 2973 a Macina Kapoho flotta belépőszintű modellje 2021-től. A Bosch Powertube 625 Wh akkumulátorral, az új Bosch Performance CX meghajtóval és a teljes felfüggesztésű elrendezéssel alig marad el az ösvényen lévő nagy testvéreitől.

A KTM Macina Kapoho 2973 - 2021 felszerelésének részletei:

    - 27,5 HR / 29VR hüvelykes Dimmix alumínium váz
    - Bosch Performance Line CX Gen. 4 hajtás, 85 Nm
    - Bosch Powertube 625 Wh akkumulátor + Purion kijelző
    - Suntour Tri-Air csappantyú, 160 mm-es menet
    - RockShox 35 ezüst légrugós villa, 160 mm-es menet
    - Sram SX Eagle 10 sebességes hátsó váltó
    - Schwalbe Nobby Nic 70-584 (hátul), 65-622 (elöl)

Kapoho 2973 - az izomember teljes hegyi felszereléssel

Az új  Bosch Performance Line CX meghajtó  egyszerre rendkívül hatékony és hatékony. A 250 wattos Bosch Performance Line CX középre szerelt motor valóban kihívást jelentő terepen jön létre. A  625 Wh  erős  Bosch Powertube lítium-ion akkumulátor  elegendő energiát biztosít még hosszabb off-road túrák lebonyolításához .  A támogatási szinteket a Bosch Purion kijelzőn szabályozhatja, és egy hüvelykujj kattintással lekérdezheti és vezérelheti az összes alapvető információt.

Legyen szó a bejárati ajtó mögötti ösvényről vagy az Alpok keresztezéséről - ha a kényelemről van szó, a KTM Macina Kapoho 2973 nem hagy kívánnivalót maga után. A  Suntour Tri-Air csappantyú 160 mm rugós  mozgással érzékeny reakciójával és rugalmas rugózásával lenyűgöz. A könnyű lengéscsillapító szerkezet minden durva ütést elnyel. A  Rockshox 35 ezüst légrugós villa megvasalja  a talaj minden egyenlőtlenségét, és közvetlen visszajelzést ad a vezetőnek. Annak érdekében, hogy ne szakadjon meg az áramlás, a KTM a Macina Kapoho 2973-nak olyan kormányoszlopot adott, amely a kormányról állítható.

A Schwalbe Nobby Nic abroncsok rengeteg tapadást biztosítanak  . Az alagutak elrendezése miatt ezek ideálisak a köves terepen való túléléshez. Elöl a 29 "kerék kiemelkedő gördülési tulajdonságokkal ragyog. Az erőteljes és mozgékony 27,5" + hátsó kerékkel kombinálva minden nyomvonalhoz kiváló keveréket eredményez, bármilyen igényes is legyen.


Ezt az e-bike-ot ajánljuk:  A Kapoho 2973 tökéletes panorámás túrákhoz az Alpok felett vagy a bejárati ajtó mögött lévő nehéz ösvényekhez. A szilárd alkatrészek és az erős Bosch technológia miatt ez mindenkinek elengedhetetlen kellék, aki erős, de olcsó eMTB-t keres.

A kerékpárok és kiegészítők nagy része személyesen is megtekinthető vagy átvehető bemutatótermünkben.
Gyártó: KTM
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
BIKE SAFE KERÉKPÁR REGISZTRÁCIÓS KUPON BIKE SAFE KERÉKPÁR REGISZTRÁCIÓS KUPON (RENDŐRSÉGI ADATBÁZIS)
4.000 Ft 3.500 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek